Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-utrecht.nl


  Paragnosten hulplijn in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vera Ann
  Ervaring met paragnost Vera Ann
  Super goed! Heel scherp en snel met invoelen. Ik zal je zeker vaker bellen.




Ervaring van Mora met paragnost Vera Ann   Ervaring van Mora met paragnost Vera Ann   Ervaring van Mora geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Wat een lieve vrouw! Alles wat ze zei klopte 100%procent Dit was de eerste keer dat ik met haar sprak en ze wist dingen te benoemen in detail.
Bedankt voor uw tijd en geduld. Knuffel terug xx




Ervaring van SSI met paragnost Caroline   Ervaring van SSI met paragnost Caroline   Ervaring van SSI geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aloysia
  Ervaring met paragnost Aloysia
  Ik heb medium Aloysia een paar keer mogen spreken en ik ben erg onder de indruk! Zij krijgt hele duidelijk boodschappen door en ziet gelijk de details van een situatie (zonder dat ik iets hoef te zeggen). Tevens geeft ze ook duidelijk advies hoe to handelen in een situatie en wat de uitkomst zal zijn.

Nu al een van mijn favoriete mediums!




Ervaring van F met paragnost Aloysia   Ervaring van F met paragnost Aloysia   Ervaring van F geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aloysia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola,

Vandaag met je gesproken. Je gaf aan de handdoek nog niet in de ring ge gooien, omdat hij vroeg of laat voor mij zal gaan kiezen. Als het zover is, plaats ik voor jou opnieuw een recentie.

Dank je voor je geduld en consult.

Liefs, je Amsterdammer.




Ervaring van Carmen  met paragnost Lola   Ervaring van Carmen  met paragnost Lola   Ervaring van Carmen geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Minoe Astrid
  Ervaring met paragnost Minoe Astrid
  Een gedegen astroloog die je werkelijk kan geruststellen. Hartelijk dank




Ervaring van Naomi met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Naomi met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Naomi geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta is een heel lieve mevrouw, ze stelde me gerust en gaf goede raad. Als het werkelijkheid wordt wat je gezegd hebt, dan laat ik het je zeker weten. Groetjes, H




Ervaring van H met paragnost Anitta   Ervaring van H met paragnost Anitta   Ervaring van H geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is de allerbeste! Mijn studie uurtje met klasgenoten is gister precies verlopen zoals Louisa zei dat het zou lopen. Vanochtend belde ik Louisa met een vraag en terwijl wij spraken, kwamen er 2 voorspellingen uit (echt na 5 min).




Ervaring van J met paragnost Louisa   Ervaring van J met paragnost Louisa   Ervaring van J geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Susanna
  Ervaring met paragnost Susanna
  Ik heb jou voor de eerste keer gebeld en je kon de situatie al dadelijk omschrijven zonder dat ik iets zei. Bedankt voor uw antwoorden. ik heb er vertrouwen in.




Ervaring van An met paragnost Susanna   Ervaring van An met paragnost Susanna   Ervaring van An geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Susanna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Ik kan even niet met woorden uitleggen hoeveel rust ik van u krijg. Niet omdat er bepaalde dingen zijn gezegd die positief waren tegen mij verwachting, maar uw geduld en wat u ziet. Beste Niamh, bedankt. Ik weet niet wat er allemaal in de toekomst gaat gebeuren. Maar ik ben wel tot rust gekomen en dat ben ik u dankbaar. Xx




Ervaring van SSI met paragnost Niamh   Ervaring van SSI met paragnost Niamh   Ervaring van SSI geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Susanna
  Ervaring met paragnost Susanna
  Lieve Susanna jou spreek ik al een tijdje. Je hebt echt geduld en al beantwoord mín vragen. En komt ook snel tot de kern. Was verbaasd dat een aantal dingen gewoon op hetzelfde dag zijn uitgekomen. Door jou kan ik verder. Dank je topper




Ervaring van Cynn met paragnost Susanna   Ervaring van Cynn met paragnost Susanna   Ervaring van Cynn geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Susanna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena wat ben jij een topper zeg. Nog nooit zo,n duidelijke reading gehad.
Wat ben jij gericht, al mijn onduidelijkheden zijn in 1 consult weggenomen. Je bent straight to the point, daar hou ik van. Je hebt me de tools gegeven en daarmee ga ik aan de slag.
Je zei tegen me binnen 4dagen een reactie van r, vandaag kreeg ik idd n bericht.. dit laatste word vervolgt.
Dankjewel lieverd tot snel, liefs suus.




Ervaring van Suus met paragnost Alena   Ervaring van Suus met paragnost Alena   Ervaring van Suus geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa gaf specifieke antwoorden .

hele goede helderziende, je hebt gelijk gekregen.




Ervaring van Jasmijn met paragnost Louisa   Ervaring van Jasmijn met paragnost Louisa   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Hoi Carola,
Dank u wel voor het gesprek en uw hulp, je hebt me gerustgesteld.
Je hebt inzicht en bent snel en duidelijk, zeker een aanrader.
Dikke knuffels.




Ervaring van Jolien met paragnost Carola   Ervaring van Jolien met paragnost Carola   Ervaring van Jolien geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Hoi Yuorah, wat ben je toch een top helderziende. Top inzichten en vertrouwen die jij geet. Heb veel aan je uitleg en je voorspellingen. Ik vertrouw op U.




Ervaring van Sherri  met paragnost Yuorah   Ervaring van Sherri  met paragnost Yuorah   Ervaring van Sherri geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sammy
  Ervaring met paragnost Sammy
  Lieve Sammy

Wat ben jij goed!!
Alles komt uit en je ziet alles perfect en zuiver.

Dankjewel. XXXX.




Ervaring van XXX met paragnost Sammy   Ervaring van XXX met paragnost Sammy   Ervaring van XXX geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sammy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Bedankt voor het gesprek. Je bent echt duidelijk. Je kan de situatie goed omschrijven. ik heb er vertrouwen in.




Ervaring van ana met paragnost Sarah   Ervaring van ana met paragnost Sarah   Ervaring van ana geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victor
  Ervaring met paragnost Victor
  Lieve Victor. Wat een fijne man ben je toch om mee te praten. Je zei vorige keer dat ik mezelf nederig op moest stellen richting instanties en dat heeft positief effect gehad. De communicatie is verbeterd en ik voel mezelf weer zekerder en minder angstig voor het onbekende. Heel fijn dat je mij geholpen hebt om mij hiervan te doordringen. Dank je. Liefs van Betty.




Ervaring van Betty met paragnost Victor   Ervaring van Betty met paragnost Victor   Ervaring van Betty geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ilse
  Ervaring met paragnost Ilse
  Beste Ilse ik was erg onder de indruk van uw samenvatting met de kaarten. U vertelde me dingen die ik nog niet wist maar toch bleken waar te zijn. Ik zal u in de toekomst zeker nog contacteren.




Ervaring van Anoniem  met paragnost Ilse   Ervaring van Anoniem  met paragnost Ilse   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ilse  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sammy
  Ervaring met paragnost Sammy
  Lieve Sammy, ben altijd blij met jou. Vooral als ik het even niet meer weet. Dan heb jij wel een antwoord. Ik hoop echt dat we vooruit gaan en financieel vooruitgang gaan boeken want dan zit hij ook beter in zijn vel. Ik hoop dat je weer gelijk krijg over je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte. Noa.




Ervaring van Noa met paragnost Sammy   Ervaring van Noa met paragnost Sammy   Ervaring van Noa geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sammy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar. Bedankt voor je moedige woorden gisteren. Ik heb er veel aan gehad. Ik hoop dat de situatie snel mag veranderen. Dankzij jou en enkele van je collega's mag ik blijven geloven. Een fan x.




Ervaring van Een fan met paragnost Shar   Ervaring van Een fan met paragnost Shar   Ervaring van Een fan geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Valentine, draait niet rond de pot, zegt het zoals het is positief of negatief. Je bent hele lieve vrouw. Heel begaand en meelevend. Ik wacht nu af of de voorspelling uitkomt. Heb al es eerder een voorspelling gehad en is uitgekomen dankjewel. Kus Devi.




Ervaring van Devi met paragnost Valentine   Ervaring van Devi met paragnost Valentine   Ervaring van Devi geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Bedankt Gunter voor je energie en je antwoorden. Die je door mag geven zeer treffend, ook voorspellingen die uit zijn gekomen. Duidelijk medium, zeergetalenteerd. Dina.




Ervaring van Dina met paragnost Gunter   Ervaring van Dina met paragnost Gunter   Ervaring van Dina geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Hi MB Rhais
Alles wat je vertelde klopte.en bedankt voor het advies en je reading.
Heb gelijk weer een positieve kijk op het leven. Paula.




Ervaring van Paula met paragnost MB Rhais   Ervaring van Paula met paragnost MB Rhais   Ervaring van Paula geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cher
  Ervaring met paragnost Cher
  Dank je Cher, wil je bij deze bedanken voor al je steun. je voorspellingen zijn van A tot Z uitgekomen bel je snel weer. D.




Ervaring van D met paragnost Cher   Ervaring van D met paragnost Cher   Ervaring van D geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cher  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hoi Anouk.
Iedereen mag weten dat jij de beste bent. Ik bel je snel weer.
Groetjes je trouwe beller ik.




Ervaring van Ik met paragnost Anouk   Ervaring van Ik met paragnost Anouk   Ervaring van Ik geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Anne, dank voor het consult. Wat een medium ben jij, wat je allemaal kan zien is ongelooflijk. Ik bel je zeker terug. Eefje




Ervaring van Eefje met paragnost Anne   Ervaring van Eefje met paragnost Anne   Ervaring van Eefje geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Antwan
  Ervaring met paragnost Antwan
  Hoi Antwan, allereerst bedankt. Maar voor nu nogal allemaal moeilijk te vaten, maar tijd brengt raad. Fijn je gesproken te hebben, Natasch.




Ervaring van Natasch met paragnost Antwan   Ervaring van Natasch met paragnost Antwan   Ervaring van Natasch geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve lieve Morgane
Je bent een prachtige dame. Weet je dat van jezelf. Zo accuraat. Zo fijn. Ik spreek je nu al een tijdje en elke keer,BAM. Nagels op de kop. Thx Beau




Ervaring van Beau met paragnost Morgane   Ervaring van Beau met paragnost Morgane   Ervaring van Beau geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Lieve Aylin, bedankt voor je eerlijkheid in de afgelopen tijd. Ik kon je vertrouwen en door jou kon ik een oplossing vinden voor mijn problemen. Groetjes Kira




Ervaring van Kira met paragnost Aylin   Ervaring van Kira met paragnost Aylin   Ervaring van Kira geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida. Je bent super. Je vertelt snel waar het op staat en het lijkt te kloppen. Het eerste wat je me vertelde is reeds uitgekomen. nu wachten op de rest. Maar steeds opnieuw zie jij hetzelfde. het komt goed. Een topper.




Ervaring van Fien met paragnost Sharida   Ervaring van Fien met paragnost Sharida   Ervaring van Fien geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Lieve Patries.
Dank je voor je adviezen, ik stel je een vraag en je verteld me meerdere dingen die mij erg helpen.
Ik vind het erg fijn dat ik je al mijn vragen mag stellen en dat je me echt helpt.
Jouw adviezen neem ik zeker ten goede en ik bel je zeker nog een keer op.
Je bent echt een aanrader.
gr. Nellie.




Ervaring van Nellie met paragnost Patries   Ervaring van Nellie met paragnost Patries   Ervaring van Nellie geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karen
  Ervaring met paragnost Karen
  Met paragnoste Karen gesproken. Karen heeft een mooie voorspelling gedaan die nu is uitgekomen. Ik hoop zo dat je gelijk hebt over die andere voorspelling. Dank voor de directe inzichten. En ga vooral door met deze mooie gave. Lieve Groetjes mar.




Ervaring van Mar met paragnost Karen   Ervaring van Mar met paragnost Karen   Ervaring van Mar geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is een topper en goed in ze waarnemingen. Hij geeft rust en stelt je ook gerust als je het even niet meer weet. Dank je wel voor alles x. Thea.




Ervaring van Thea met paragnost Gazali   Ervaring van Thea met paragnost Gazali   Ervaring van Thea geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Lieve Lobke
Dank je voor er steeds voor mij te zijn.
Mooie reading en tot hoors.

Een topper.




Ervaring van Heleen met paragnost Lobke   Ervaring van Heleen met paragnost Lobke   Ervaring van Heleen geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Niamh, voelde alles heel goed aan tot in de puntjes zag ze de situatie dankje wel een goede gesprek,s partner, een aanrader als je een luisterend oor wil, en je bent het even kwijt met best goede raad. Sevile.




Ervaring van Sevile met paragnost Niamh   Ervaring van Sevile met paragnost Niamh   Ervaring van Sevile geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-utrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden