Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-utrecht.nl


  Paragnosten hulplijn in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah,je hebt mij weer zo gerust gesteld. ben zo blij dat ik jou gebeld heb heeft mij echt heel goed gedaan,hoop zo dat het allemaal uitkomt dan zou ik je zo dank baar zijn.heel veel liefs en bel je snel.xx Anja.




Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thais, bedankt voor het consult. Super gewoon, geen woorden voor.
Liefs.




Ervaring van Kat met paragnost Thaiis   Ervaring van Kat met paragnost Thaiis   Ervaring van Kat geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Altijd fijn om je elke dag weer te spreken, al zo lang al die jaren maanden weken dagen wat kunnen we lachen met elkaar en serieuze gesprekken voeren, je bent een grote steun, jou gave is zo goed en sterk ik kan niemand anders wensen dan jij.
Je gevoel is haarfijn en goed, mensen iedereen Olga bellen want die wijst je de weg op je levenspad ze helpt je in de positieve zin. Bedankt Olgaaaa voor alles.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Bedankt Donna voor de mooie foto reading ,momenteel gaat het goed met mij en het heeft me deugd gedaan om te horen dat jij nog contact ziet liggen , want uit ervaring weet ik dat je straight to the point bent en dat tot hier toe al je voorspellingen al zijn uitgekomen , je bent een toppertje en zelfs meer dan 5 sterren waard .
Liefs A.S.




Ervaring van A.S met paragnost Donna   Ervaring van A.S met paragnost Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Zo zeker van haar voorspelling.
Monique is echt overtuigd en duidelijk. Ziet veel zelfs met tijd. Ik hoop dat alles uitkomt xxx
Vidjai.




Ervaring van Vidjai met paragnost Monique   Ervaring van Vidjai met paragnost Monique   Ervaring van Vidjai geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Paloma heeft bij mij altijd gelijk gehad. Ik was iemand die heel ongeduldig was maar door Paloma's inzicht ben ik op de juiste manieren stappen gaan zetten waardoor ik mijn doelen bereikt. Paloma jij bent echt goed thanks en tot gauw liefs K.




Ervaring van K. met paragnost Paloma   Ervaring van K. met paragnost Paloma   Ervaring van K. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Belkrediet was op. Nog eens bedankt . Evi .




Ervaring van Evi met paragnost Niamh   Ervaring van Evi met paragnost Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Wat een mooie diepgaande reading. Echt geweldig, ben super tevreden.




Ervaring van Bloemmm met paragnost Valentine   Ervaring van Bloemmm met paragnost Valentine   Ervaring van Bloemmm geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, je voorspellingen zijn uitgekomen.
Mensen moeten eens weten hoe goed jij bent in je voorspellingen.
5 sterren zijn nog te weinig voor jou.
Ik de ongelovige Thomas. T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met paragnost Karine   Ervaring van T.T.M. met paragnost Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ik belde eigenlijk met geen specifieke vraag en toch kwam u met dingen waar ik nooit over heb gehad. Zoals een vriendin die in de scheiding ligt wow. Zoals altijd eerlijk en goed. Blijf zo doorgaan beste Cassandra x.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Danie
  Ervaring met paragnost Danie
  Lieve Danie, wij spreken elkaar zeker nog. Er zijn geen aardse woorden voor wat jij voor mij/ons hebt gedaan. I will never give it up. Dank je wel voor jou. Sophie.




Ervaring van Sophie met paragnost Danie   Ervaring van Sophie met paragnost Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yoshua
  Ervaring met paragnost Yoshua
  Wauw de moeite waard zeker een aanrader.
Ben al een heel stuk wijzer volgende x een langer gesprek.

Wil u bedanken voor al uw adviezen en inzichten kan ik echt wat mee tot gauw.

De hartelijke groeten,
S.




Ervaring van S met paragnost Yoshua   Ervaring van S met paragnost Yoshua   Ervaring van S geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Dankjewel Donna,
Mijn woorden komen te kort.
U heeft mij net een wonder geschonken
Zo oprecht het goed voor hebben met uw medemens. Ontroerend
.




Ervaring van Marijke met paragnost Donna   Ervaring van Marijke met paragnost Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Topman.




Ervaring van V met paragnost Johan   Ervaring van V met paragnost Johan   Ervaring van V geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dunia
  Ervaring met paragnost Dunia
  Lieve Dunja, heb je gesproken over mijn wens, werk/opleiding en mijn HSP zoon. Je hebt mij bijzonder gerust gesteld en wat je zei was echt treffend. Dank daarvoor.




Ervaring van Adrienne met paragnost Dunia   Ervaring van Adrienne met paragnost Dunia   Ervaring van Adrienne geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dunia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hi Monique ons gesprek van gisteren. Ik vond het zeer verhelderend en zo treffend. Je bent een heel goed Medium, ik bel je snel terug. Groetjes Mira xx.




Ervaring van Mira met paragnost Monique   Ervaring van Mira met paragnost Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Coby
  Ervaring met paragnost Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met paragnost Coby   Ervaring van S met paragnost Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met paragnost Richard   Ervaring van muzikatje met paragnost Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  Lieve Christelle ik bel jen al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen, je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met paragnost Christelle   Ervaring van Sabine met paragnost Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Super lief altijd oprecht veel begrijp en geduld en echt een engel. Liefs R.




Ervaring van R met paragnost Morgane   Ervaring van R met paragnost Morgane   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met paragnost Anne   Ervaring van S met paragnost Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petra
  Ervaring met paragnost Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met paragnost Petra   Ervaring van S met paragnost Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met paragnost Mathilda   Ervaring van Hakima met paragnost Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  alles klopt wat ze zegt. geen flauwe kul.




Ervaring van V met paragnost MB Rhais   Ervaring van V met paragnost MB Rhais   Ervaring van V geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Fantastisch gesprek gehad met u. Nu hopen dat alles uitkomt. je hebt me zoveel hoop gegeven, dank u wel Mina.




Ervaring van S met paragnost Mina   Ervaring van S met paragnost Mina   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arwen
  Ervaring met paragnost Arwen
  Wil jou sterren geven maar kom niet toe met vijf sterren. Je bent nieuw op de lijn maar zeker een meerwaarde. Hoe duidelijk jij alles ziet, zelfs dat ik last heb van mijn schouder. wow. Een krak in je vak. Nu hopen dat alle voorspellingen mogen uitkomen. Dankjewel om alles zo te verduidelijken en je geduld en mij zo gerust te stellen. Je bent een zeer vriendelijk en lieve vrouw.




Ervaring van Anoniem met paragnost Arwen   Ervaring van Anoniem met paragnost Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Richard, Dankje van harte voor het Eerlijk, Oprecht en Duidelijk Begripvol Gesprek, U Ziet en Weet Echt Zoveel, het Klopt allemaal, Danku voor Alle Moeite Liefdevolle en Positieve Energie. Ik Hoop dat U nog Veel mensen mag Blijven Helpen, Wens U Alle Geluk, Alles Positief en alle Liefde toe en Nogmaals Dankjewel. Mvg C.




Ervaring van Carina met paragnost Richard   Ervaring van Carina met paragnost Richard   Ervaring van Carina geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Mooiste man van het hele wereld, ik viel weg. Wilde net gaan opladen.
Xx.




Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erika
  Ervaring met paragnost Erika
  Heel snel een antwoord gekregen op mijn email er zijn al dingen uitgekomen en hopelijk komt deze maand de andere ook uit n zeer goed medium, een echte aanrader bedankt erika, je hoor nog van mij .




Ervaring van Sonia met paragnost Erika   Ervaring van Sonia met paragnost Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jarno
  Ervaring met paragnost Jarno
  Dank je wel Jarno ,
het was een spiegel die ik nodig had en je geeft me erg veel positieve energie door de kracht bij me zelf te leggen.
Ik bel snel nog eens terug.




Ervaring van angelique met paragnost Jarno   Ervaring van angelique met paragnost Jarno   Ervaring van angelique geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Liefst Cassandra. Ongelooflijk hoe jij haarfijn voorspelt. Voor mij ben de beste van de lijn. Steeds een luisterend oor en altijd juist. Mensen bel haar en ondervind haar talent. Ik ben fan. Chris.




Ervaring van Chris met paragnost Cassandra   Ervaring van Chris met paragnost Cassandra   Ervaring van Chris geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petra
  Ervaring met paragnost Petra
  Petra jij bent ongelofelijk goed.
Nog voor dat ik iets zij wist jij welke vraag ik jou ging stellen. Jij krijgt veel informatie door en geeft goede adviezen.
Nogmaals bedankt en tot bels.




Ervaring van Z V met paragnost Petra   Ervaring van Z V met paragnost Petra   Ervaring van Z V geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met paragnost Sissy   Ervaring van Y. met paragnost Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Qikyra is de enige medium die mij alles heeft verteld. Ze heeft alles gedetailleerd verteld over mijn situatie en de hoe de personen er uitzien. Ze is tien sterren waard.




Ervaring van R met paragnost Qikyra   Ervaring van R met paragnost Qikyra   Ervaring van R geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-utrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden