Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-utrecht.nl


  Paragnosten hulplijn in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, u blijft die mooie kaarten trekken en positief over mijn situatie. Wat ik nu wens en hoop dat de volgende keer dat we bellen nog meer van jou reeds uitgesproken voorspellingen mag bevestigen. Liefs c.




Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  lieve Bo, ik heb je al een aantal keren gesproken. jij bent zooo super goed in tijdaanduiding. geweldig zoals jij dit aangeeft en telkens uitkomt. nogmaals heel erg bedankt en je hoort me weer heel snel. warme groet.




Ervaring van Amina met paragnost Bo   Ervaring van Amina met paragnost Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Prachtige mens. Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angell
  Ervaring met paragnost Angell
  Vandaag een prachtige Reading gehad van Angel. Zij voelt goed in op de situatie en wist vrij snel waarover het ging. Voor herhaling vatbaar.




Ervaring van Anoniem met paragnost Angell   Ervaring van Anoniem met paragnost Angell   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Stientje is superrr. Voelt goed aan en to the point. Lief medium.




Ervaring van Anonie met paragnost Stientje   Ervaring van Anonie met paragnost Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Seonah
  Ervaring met paragnost Seonah
  Lieve warme Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor ons gesprek van daarnet. Dit had ik echt nodig. Het is de eerste keer dat ik zo emotioneel werd. Hij is idd op weg naar mij. Ik geloof er terug volledig in. Ik ga hem voldoende tijd geven om alle ballast van hem af te gooien. Heel mooi hoe je beschreef dat het net is of je met Sinterklaas een pop in een bench steekt en mijn dochter er niet aan kan, zo voelt hij zich ook omdat hij momenteel bij de liefde van zijn leven niet kan zijn. Ik ben sprakeloos na ons gesprek. Ik neem al je mooie woorden deze nacht mee in mijn dromen en ga mijn gidsen vragen om hem en mij de kracht te geven hier samen door te komen. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken, woorden vertellen waarschijnlijk veel te weinig hoe ik ons gesprek ervaren heb. Ik bel je terug Seonah, binnenkort, met goed nieuws. Duizendmaal dank lieve vrouw. Je hebt een prachtige gave.
Heel veel liefs van het meisje met de dochter die zei dat hij de berg aan het beklimmen is om tot bij mij te komen xxx.




Ervaring van Val met paragnost Seonah   Ervaring van Val met paragnost Seonah   Ervaring van Val geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Wat deze man verteld is ongelooflijk. Heel gedetailleerd dingen bij naam noemen terwijl ik er niks van gezegd heb. Alles heel vlot zeggen alsof het geschreven staat ,vol bewondering 5 sterren waard.




Ervaring van rudy met paragnost Richard   Ervaring van rudy met paragnost Richard   Ervaring van rudy geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Armin
  Ervaring met paragnost Armin
  Heel knap hoe snel en treffend hij de dingen doorkrijgt. Super. Hartelijk dank :-).




Ervaring van S met paragnost Armin   Ervaring van S met paragnost Armin   Ervaring van S geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Armin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dina
  Ervaring met paragnost Dina
  Dina, je bent een TOP medium. Voelt heel goed aan en zit er knal op. Je rekt niet onnodig tijd maar neemt je tijd als nodig is. Je blijft ook lief en alert ook in de late uurtjes. Je hebt me echt geholpen en voelt heel eerlijk en oprecht aan. Ik voel me echt goed bij jou. Een echte aanrader. Ik bel je zeker nog terug als ik vragen heb. Alvast bedankt, je hebt me terug met een gerust hart gesteld. Liefs.




Ervaring van Sonja met paragnost Dina   Ervaring van Sonja met paragnost Dina   Ervaring van Sonja geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Goeiedag, ik heb de moeite genomen om in mijn pen te kruipen. Het is normaal niet mijn gewoonte. Meestal doe ik dit om te klagen, maar deze keer niet. U bent een ware hulp geweest en daarvoor wil ik je bedanken. Respect hoor. Jelle.




Ervaring van Jelle met paragnost Dirk   Ervaring van Jelle met paragnost Dirk   Ervaring van Jelle geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga, je bent de beste, je blijft de beste. Je bent er altijd voor iedereen, je weet en voelt alles haarfijn aan. Dus lieve mensen die dit lezen allemaal Olga bellen want beter dan zij bestaat niet.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hi Sharida, sorry dat de verbinding werd verbroken maar wil je bij deze nog even bedanken voor het gesprek net. Je bent een meerwaarde voor deze lijn en je bevestigt eigenlijk wat ik weet/voel. Je bent erg goed in wat je doet naast dat je een schat van een vrouw bebt, met het hart op de goede plek. Ik bel je gauw weer. Dank.




Ervaring van rita met paragnost Sharida   Ervaring van rita met paragnost Sharida   Ervaring van rita geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Leandra bedankt voor u consult altijd een feest om met u te praten .u bent een topper .tot snel groetjes.




Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, nadat je de hele dag in gesprek was. heb ik je net aan de tel gehad. bedankt voor je eerlijke feedback. en je positiviteit. ik ben benieuwd hoe eea gaat lopen. Je bent iig zo prettig om mee te praten. begripvol en eerlijk in je feedback. Dank je voor vandaag liefs.




Ervaring van Shan met paragnost Derya   Ervaring van Shan met paragnost Derya   Ervaring van Shan geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petra
  Ervaring met paragnost Petra
  Wow wat ben he goed en treffend. prachtig consult.

Grt C.




Ervaring van C met paragnost Petra   Ervaring van C met paragnost Petra   Ervaring van C geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Sabrina.P
Wat U mij vertelt daar sta ik van te kijken. Niet te geloven hoe zuiver. Ik heb U een paar keer gesproken. Of het nou een grote steen of een kiezel is geweest wat hem terug brengt naar hem zelf ga ik samen met U mee maken. Jeugd herinneringen die opborrelen bij hem daar moet hij zelf achter komen wat mee te doen. Ik ga U zeer zeker nog spreken.

Dank dat U altijd geduldig en rustig bent al stel ik een vraag 2 keer. X.




Ervaring van A met paragnost Sabrina.P   Ervaring van A met paragnost Sabrina.P   Ervaring van A geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine , altijd een feest om ff met je te praten.
Helaas met ons laatste gesprek werden we midden in ons gesprek afgebroken,en toen gebeurde iets heel raars .
Ik kreeg ineens DIANA aan de lijn .
Ik was in Shoc , hoe kan dit , midden in ons gesprek.
Diana in shoc , ik in schoc ,en iik ben me minuten kwijt, mijn gesprek met jou heb ik niet af kunnen ronden hoop dit nooit meer mee te maken.
Karine tot de volgende keer .

Voor mij ben jij de TOPPER

Liefs Linda.




Ervaring van lindaetna met paragnost Karine   Ervaring van lindaetna met paragnost Karine   Ervaring van lindaetna geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  dag Bo, bedankt om steeds opnieuw voor me te kijken en me steeds weer de moed te geven dat er terug contact zou komen. tot nu toe is er nog geen contact, maar ik geloof dat er ooit wel eens iemand op mijn pad zal komen. alvast bedankt voor de vele telefoontjes.




Ervaring van karo met paragnost Bo   Ervaring van karo met paragnost Bo   Ervaring van karo geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marco
  Ervaring met paragnost Marco
  Top paragnost ik bel je zeker nog .




Ervaring van Stefanie met paragnost Marco   Ervaring van Stefanie met paragnost Marco   Ervaring van Stefanie geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  aardige vrouw snel conluderend en wat bijzonderheden bevestigend,ons plan en toekomst gebeuren wachten we vol spanning nu tegemoet.we laten het weten mocht haar visie uitkomen.Alvast dank voor de ontstane gemoedstrust.




Ervaring van Ruud en Tiny met paragnost Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny met paragnost Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arwen
  Ervaring met paragnost Arwen
  Hey lieve Arwen.

Dankjewel voor je heldere inzichten.
Je wist me vele dingen te zeggen die niemand anders kon weten.
Je bent super, bedankt.




Ervaring van Emily met paragnost Arwen   Ervaring van Emily met paragnost Arwen   Ervaring van Emily geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sofia
  Ervaring met paragnost Sofia
  Hey lieve Sofia,

Wat heb ik geluk gehad dat ik jou aan de lijn heb gehad.
Ik ben eerlijkwaar dankbaar voor je eerlijkheid en liefdevolle steun.
Het voelde alsof ik je al jaren kende. Dankjewel.




Ervaring van Christel met paragnost Sofia   Ervaring van Christel met paragnost Sofia   Ervaring van Christel geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sofia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Je voorspelling is dat hij deze maand mei 2019(eindelijk) de knoop gaat doorhakken en dat we in dezelfde maand ook weer contact zullen hebben. Aan de reacties hier te lezen kan je er haast niet naast zitten. Ik hoop dat het bij mij ook gaat uitkomen. Fingers crossed :) Ik laat dan ook zeker een reactie achter. X.




Ervaring van S. met paragnost Monique   Ervaring van S. met paragnost Monique   Ervaring van S. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Een ontzettend lieve vrouw waar je je direct gerustgesteld bij voelt. Dankje voor de vele gesprekken Leandra. Heb je tips opgevolgd en voel me stukken beter. Je bent een topvrouw met een gouden hart.




Ervaring van Shanna met paragnost Leandra   Ervaring van Shanna met paragnost Leandra   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Wauw, zonder 1 woord van mij, wist ze mij te vertellen over wie het ging en welke blokkade op onze weg zit. TOP.




Ervaring van Mieke met paragnost Olga   Ervaring van Mieke met paragnost Olga   Ervaring van Mieke geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Erg onder indruk. :).




Ervaring van J. met paragnost Bhartie   Ervaring van J. met paragnost Bhartie   Ervaring van J. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Lieve Yasmin,

Ik heb u vandaag gesproken en ik heb uw advies aangenomen en hem (P) het bericht gestuurd wat u mij voorstelde. U heeft gelijk. Hij waardeerde het en reageerde meteen terug dat hij vd week bij me komt.Dank u wel. U ziet alles en krijgt alles meteen bij me door wat u altijd zegt (u voelt mn energie aan). U bent meer dan 5 sterren waard en ongelooflijk goed in uw gaven.

Dank u wel en tot horens,

Liefs R.




Ervaring van R met paragnost Yasmin   Ervaring van R met paragnost Yasmin   Ervaring van R geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isabelle
  Ervaring met paragnost Isabelle
  Beste Isabelle , ik wil je bedanken voor je snelle en uitgebreide mailconsulten . Ik ben erg onder indruk van je bijzondere gave en je vriendelijkheid . Bedankt voor je adviezen , ik ga ze zeker opvolgen en vol vertrouwen ga ik aan de slag.




Ervaring van Magda met paragnost Isabelle   Ervaring van Magda met paragnost Isabelle   Ervaring van Magda geplaatst op 17 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Isabelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faraz
  Ervaring met paragnost Faraz
  Faraz toppertje. dank voor je fijne gesprek . tot snel.




Ervaring van anoniem met paragnost Faraz   Ervaring van anoniem met paragnost Faraz   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faraz  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Je helpt me altijd super. Je had ook deze keer weer gelijk. Een positief bericht en kreeg een positief bericht terug. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Katie met paragnost Joke   Ervaring van Katie met paragnost Joke   Ervaring van Katie geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Super bedankt voor je luisterend oor en voor je advies. Je bent meer dan 10 sterren waard. Je bent altijd behulpzaam en zo lief en respectvol thanks.




Ervaring van Wen met paragnost Gazali   Ervaring van Wen met paragnost Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique, jij hebt mij al zo vaak en duidelijke voorspellingen gedaan. Ook iedere keer met de nodige uitleg. Heel knap Monique ik kijk vol bewondering naar je gave. Jij bent een TOP MEDIUM. Echt voor veel mensen een aanrader. Grtjs Patrick.




Ervaring van Patrick met paragnost Monique   Ervaring van Patrick met paragnost Monique   Ervaring van Patrick geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dag, ik ben Andre. Gisterenavond heb ik met u kontakt gehad en ben heel tevreden over u. Het beste, Andre.




Ervaring van Andre met paragnost Dirk   Ervaring van Andre met paragnost Dirk   Ervaring van Andre geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dirk, U bent de beste. Hartstikke bedankt, ik was helemaal stomverbaasd met de mond open luisterde ik naar wat u allemaal vertelde. Over O., plannen vakantie, over mijn werk en mijn bazen, het klopte allemaal. Kort en krachtig. Bedankt groetjes Tineke.




Ervaring van Tinike met paragnost Dirk   Ervaring van Tinike met paragnost Dirk   Ervaring van Tinike geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Je had diverse zaken voorspeld en het klopte. Dank je wel in ieder geval voor je lieve bemoedigende woorden als ik uit mijn vertrouwen ben wat de liefde en situatie waarin ik zit betreft. Je weet wat en wie ik bedoel, hierin zal ik nog wat geduld moeten hebben en vertrouwen houden. Tot nu heb je altijd gelijk gehad. Ik hoop voor jou dat heel veel mensen jou mogen bellen, want je bent afgezien van een geweldig lieve dame ook nog eens heel erg goed in je paranormale gaves en daarmee je voorspellingen. Dikke kus en knuffel. XXX.




Ervaring van G met paragnost Tess   Ervaring van G met paragnost Tess   Ervaring van G geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-utrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden