Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-utrecht.nl


  Paragnosten hulplijn in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Indy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Hallo Indy,

Super knap ben jij in het voorspellen, je zei me je dochter zal geslaagd zijn, ik was er echt niet gerust in, maar waw het was waar geslaagd, en dat ik naar een andere werkplek ging gaan, wist ik totaal nog niets van op eens werd ik bij de grote baas geroepen enkele dagen na jouw gesprek en ik kan starten bij een andere baas en collega's super toch, ik blijf je bellen hoor.

Schorpioentje.




Ervaring van Inge met paragnost Indy   Ervaring van Inge met paragnost Indy   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Hoi Indy we hebben regelmatig contact en jij weer steeds weer de rust in m,n lichaam terug te brengen. De kaarten bevestigen steeds wat er ook idd gebeurt rond mij, en ook de afgelopen week was je voorspelling weer juist. Bedankt Indy.




Ervaring van Jolanda met paragnost Indy   Ervaring van Jolanda met paragnost Indy   Ervaring van Jolanda geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  In 1 woord super. Ze is eerlijk en kan tijd duiden. Zo voelt deze dame aan. Ga zo verder Indy. Ik kom zeker terug want je hebt mij enorm geholpen. Dikke kus.




Ervaring van Sarah met paragnost Indy   Ervaring van Sarah met paragnost Indy   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Lieve Indy, ik wil je graag bedanken voor ons gesprek het heeft me goed gedaan. Je bent een lief en oprecht Medium die gewoon zegt wat ze ziet. Wat je me vertelde klopte gewoon en stelde me gerust. Ik zal je nog zeker bellen. Liefs, S.




Ervaring van S met paragnost Indy   Ervaring van S met paragnost Indy   Ervaring van S geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Indy,u had gelijk, heb de werk niet gekregen. denk dat uw andere voorspelling met het goede nieuws over dat afspraakje dan wel uitkomt x danku.




Ervaring van Tijgertje met paragnost Indy   Ervaring van Tijgertje met paragnost Indy   Ervaring van Tijgertje geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Beste Indy, ik vind u echt top. Kan iedereen aanraden om u te bellen voor een consult. Hetgeen wat u mij hebt voorspeld klopt helemaal. Lieve mensen bel, indy dan merk je het van zelf hoe goed dat is ongelooflijk chapo tot gauw.




Ervaring van malika met paragnost Indy   Ervaring van malika met paragnost Indy   Ervaring van malika geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Beste Indy, ik vind u echt top. Kan iedereen aanraden om u te bellen voor een consult. Hetgeen wat u mij in oktober 2019 heeft voorspeld is nu ( 2,5 maand later ) uitgekomen. Ontzettend bedankt. Grtjes.




Ervaring van Samira met paragnost Indy   Ervaring van Samira met paragnost Indy   Ervaring van Samira geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Voelt heel goed in en is super eerlijk. Fijn gevoel als ik met haar praat.




Ervaring van S met paragnost Indy   Ervaring van S met paragnost Indy   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Super goed medium, je had gelijk mijn dochter is terug gekomen. Nu hopen dat de rest ook uitkomt, dank je.




Ervaring van Sonia met paragnost Indy   Ervaring van Sonia met paragnost Indy   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Indy goede positieve reading gehad. hoop dat je voorspellingen uitkomen betreft persoon qua contacten en werk. Als dat zo is zal ik zeker een getuige plaatsen hoe goed u bent voila. Tot dan Saba.




Ervaring van Saba met paragnost Indy   Ervaring van Saba met paragnost Indy   Ervaring van Saba geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Als je concrete dingen wil weten, zoals tijdsaanduidingen van situaties moet je absoluut naar Indy bellen. Keer op keer zit ze er bij mij 'boenk' op. Alles wat deze prachtige dame vertelt komt gewoon uit. Nog veel succes met je mooie gave Indyke xXx.




Ervaring van Zij met paragnost Indy   Ervaring van Zij met paragnost Indy   Ervaring van Zij geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Indy je voorspelling op mijn vraag of het een jongen of meisje is, klopt. Myriam.




Ervaring van Myriam met paragnost Indy   Ervaring van Myriam met paragnost Indy   Ervaring van Myriam geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Wowww www wat goed. Indy wist zoveel uit haarzelf te vertellen. een topmedium.




Ervaring van D met paragnost Indy   Ervaring van D met paragnost Indy   Ervaring van D geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Zeker heel goed medium.




Ervaring van C met paragnost Indy   Ervaring van C met paragnost Indy   Ervaring van C geplaatst op 27 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Voorspelling uitgekomen. Jij zegt echt de waarheid ook al is het minder goed nieuws. Danku xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Indy   Ervaring van Anoniem met paragnost Indy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Woow. Voorspelling is uitgekomen. Leuke gesprekspartner , snel en correct. Ik bel zeker terug. Een aanrader :) xxxx.




Ervaring van R met paragnost Indy   Ervaring van R met paragnost Indy   Ervaring van R geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Fijn gesprek , eerlijk .
Bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Astriid met paragnost Indy   Ervaring van Astriid met paragnost Indy   Ervaring van Astriid geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Hallo Indy, bedankt voor u hulp. u bent erg goed. Groetjes P.




Ervaring van Peter met paragnost Indy   Ervaring van Peter met paragnost Indy   Ervaring van Peter geplaatst op 29 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Echt super goed. Een aanrader als je ergens mee zit.
Gr.
As.




Ervaring van As met paragnost Indy   Ervaring van As met paragnost Indy   Ervaring van As geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Super goed gesprek gehad met Indy.ze is heel gordijn voorspellingen. Echt een aanrader als je ergens meezit.
Liefs .




Ervaring van Asha met paragnost Indy   Ervaring van Asha met paragnost Indy   Ervaring van Asha geplaatst op 20 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Dank je Indy. Je uitleg is duidelijk en direct.




Ervaring van Anoniem met paragnost Indy   Ervaring van Anoniem met paragnost Indy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Lieve Indy ,yep phone viel uit ,opnieuw opladen. Jij bent echt zo goed , Ongelovelijk wat je zoal weet in kore tijd te vertellen en hoe het gaat echt top. Wens je veel liefde en zegen ,fijne kerst ,liefs.




Ervaring van tina met paragnost Indy   Ervaring van tina met paragnost Indy   Ervaring van tina geplaatst op 26 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Dag Indy, u voorspelling is uitgekomen. U bent top, blijf zo doen. Bedankt.




Ervaring van J met paragnost Indy   Ervaring van J met paragnost Indy   Ervaring van J geplaatst op 15 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Dag Indy, je had mij gezegd dat het proces ging uitgesteld worden. Je had dus gelijk, jij bent 1 vd 1ste die dat direct gezien heeft. Chapeau xx.




Ervaring van Xx met paragnost Indy   Ervaring van Xx met paragnost Indy   Ervaring van Xx geplaatst op 26 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Snel accuraat. en wist veel te vertellen op korte tijd. wat ook klopte.




Ervaring van N met paragnost Indy   Ervaring van N met paragnost Indy   Ervaring van N geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Uitgebreide voorspellingen van komende maanden die uitgekomen zijn. Top. Nu inderdaad iemand ontmoet en ben super gelukkig.




Ervaring van Onzekere dame met paragnost Indy   Ervaring van Onzekere dame met paragnost Indy   Ervaring van Onzekere dame geplaatst op 6 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Ze sloeg de nagel op de kop in een situatie die ze direct in de kaarten zag. Zelf heb ik niets moeten zeggen, ze is verbazend goed en vertrouw op haar voorspelling . als ze nu het heden zuiver kon vertellen, een aanwinst bij deze site.




Ervaring van Anonymi met paragnost Indy   Ervaring van Anonymi met paragnost Indy   Ervaring van Anonymi geplaatst op 19 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Hey Indy,
Je sloeg de nagel op de kop . met je voorspelling voor vorig weekend, ik vertrouw op de vooruitgang zoals je me net vertelde. Klasse.




Ervaring van MARINA met paragnost Indy   Ervaring van MARINA met paragnost Indy   Ervaring van MARINA geplaatst op 19 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Heel duidelijke uitleg over de situatie. Alles wat je zei klopte. Dank je wel en nog veel succes. Je hoort mij zeker nog terug.




Ervaring van a met paragnost Indy   Ervaring van a met paragnost Indy   Ervaring van a geplaatst op 30 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-utrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden