Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-utrecht.nl


  Paragnosten hulplijn in Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Cassandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, Jij weet mij altijd weer tot rust te brengen. Maar het mooiste is dat je had voorspeld dat het contact eind juli terug zou komen en elkaar zien in de overlap van juli aug. Op 26 juli terug contact en elkaar gezien op 1 aug. Ongelooflijk. En dat is niet alles want het contact ging hartstikke fout, maar jij zei hij heeft spijt van zijn keuze, ik zie alleen maar berichten jouw kant op komen en dan verwacht ik dat jullie elkaar op de helft van de maand weer gaan zien. En idd, vanaf dat moment bijna dagelijks berichtjes en het nieuwe contact staat voor de 16e gepland. Wauw hoe concreet kan je zijn.




Ervaring van E met paragnost Cassandra   Ervaring van E met paragnost Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  lieve Cassandra, bedankt dat u altijd de neemt om al mijn vragen te beantwoorden. Hopelijk is het eindelijk voorbij of het nou in mij voordeel is of niet.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Raar dat er bij jou zo weinig reacties staan. Jij bent super, brengt me rust en troost op momenten dat ik het nodig heb. Je kan me ook steeds zonder dat ik een woord zeg de situatie beschrijven, zelfs de personen hoe ze zijn en hoe ze eruit zien. Voor mij ben je wel 100 sterren waard. Blij dat jij op mijn pad bent gekomen.




Ervaring van schorpioentje30 met paragnost Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 met paragnost Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Dankjewel lieverd je had weer gelijk afgelopen x dus hoop dat het deze x ook weer goedkomt wat je het voorspeld dankjewel dat je er altijd voor me bent dikke knuf voor jou xxxx.




Ervaring van m met paragnost Cassandra   Ervaring van m met paragnost Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  lieve Cassandra, ik spreek u al een tijdje en heel vaak kwam er een bepaald persoon in mijn kaarten, ook al vroeg ik daar niet naar. Iets wat u altijd zei is toch gebeurd. De timing is natuurlijk anders dan ik had gedacht maar u had wel gelijk.
Bedankt voor uw geduld xx.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Jij bent echt de beste op de lijn Cassandra. Wat kun jij goed invoelen en voorspellen. Vroeg of laat komt bijna alles uit wat jij zegt. Ik bel al jaren naar de lijn. Je bent een heel fijn mens die goed kan luisteren en goed is in haar vak. Draait er niet omheen en houdt je absoluut niet onnodig aan de lijn. Ik ben superblij dat ik je ken.
Kortom.een AANRADER.

Soetje

Liefs Soetje.




Ervaring van Soetje met paragnost Cassandra   Ervaring van Soetje met paragnost Cassandra   Ervaring van Soetje geplaatst op 20 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Oja lieverd en die sterren moeten geen 2 zijn natuurlijk niet opgelet haha zeker 10. Maar die staan er niet op dus even overnieuw liefs xx.




Ervaring van m met paragnost Cassandra   Ervaring van m met paragnost Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  lieve cassandra je had weer gelijk bericht gekregen hoor altijd van meneer haha blij jou te spreken lieverd komt altijd weer uit wat je voorspeld liefs en een dikke knuf.




Ervaring van m met paragnost Cassandra   Ervaring van m met paragnost Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Allerliefste vrouw. Geduldig en oprecht.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Zeer lieve dame met een enorm grote gave , ze wist me dingen te vertelen die ze eigenlijk niet kon weten. Cassandra is een kei in invoelen ze heeft me letterlijk omvergeblazen, ze behoort duidelijk tot de beste op deze lijn.




Ervaring van Visje met paragnost Cassandra   Ervaring van Visje met paragnost Cassandra   Ervaring van Visje geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ontzettend hartelijke vrouw. Open, eerlijk en betrokken. Bijzonder hoe goed ze situaties kan invoelen en vooruit kan kijken. Zeer de moeite waard om te bellen. Dank voor het mooie gesprek. A.




Ervaring van A. met paragnost Cassandra   Ervaring van A. met paragnost Cassandra   Ervaring van A. geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Wat een lieve vrouw. Ze is heel geduldig en begripvol. Ik ben heel erg benieuwd wat er gaat gebeuren.

Hoe vaak ik een vraag stel ook stel, ze blijft geduldig. Ik ben een fan en vandaar dat ik haar elke keer bel als ik even niet meer weet.

Bedankt voor alles en ik laat u maandag weten ivm healing.




Ervaring van Dusseldorf met paragnost Cassandra   Ervaring van Dusseldorf met paragnost Cassandra   Ervaring van Dusseldorf geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Echt een lieve vrouw is open en eerlijk. Heb je al een paar x gesproken en ben zo blij je voorspelling is zeker uitgekomen.

Mvg Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Cassandra   Ervaring van Angela met paragnost Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Dankjewel lieve schat, we houden contact. Gr en een dikke knuffel, je collega.




Ervaring van Collega met paragnost Cassandra   Ervaring van Collega met paragnost Cassandra   Ervaring van Collega geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Cassandra, alweer had je gelijk. De zoveelste voorspelling die uitkomt. Hoe doe je het?
Je bent zo zuiver in je voorspellingen. Houd zo standvastig vast bij je eigen voorspelling en elke keer zit je er bonk op. Petje af voor je. Je bent een gezegende vrouw. Doe zo verder. Groetjes Fanny.




Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ontzettend fijn gesprek gehad met Cassandra. Aanrader om te bellen. Het wachten was de moeite waard. Ze voelt goed in haar voorspellingen en wijsheden zorgen voor een helder en goed beeld van situaties. Bedankt.




Ervaring van A. met paragnost Cassandra   Ervaring van A. met paragnost Cassandra   Ervaring van A. geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Echt een lieve vrouw met een hart van goud. Mooi voorspelling en alles klopt nog even die geduld hebben. En ga je zeker bellen lieve Cassandra.
Bedankt voor alles.

Gr.A.




Ervaring van Angela met paragnost Cassandra   Ervaring van Angela met paragnost Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ben zo blij dat ik je vandaag kon vertellen dat er zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Jij hebt me de afgelopen weken echt op de been gehouden. Daarnaast zat je zojuist meteen weer raak met mijn gevoel op dit moment de angst dat het tijdelijk is. Je hebt me weer even wat positiviteit meegegeven, zodat ik weer even door kan en mijn angst kan loslaten. Je bent echt zo goed. Liefs.




Ervaring van EM met paragnost Cassandra   Ervaring van EM met paragnost Cassandra   Ervaring van EM geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ik spreek graag met Cassandra, maar ze is vaak bezet en met een reden ze is zo goed. Fijn om mee te praten, maar ze wijkt ook niet af van de eerdere voorspellingen. Hoe vaak ik ook bel. Zonet weer gesproken en wat fijn is, is dat er nu een belangrijke ontwikkeling heeft plaatsgevonden, dus nu moet ik nog even volhouden. Maar dat hou ik ook wel vol door haar positieve woorden. Fijn om bij elk gesprek toch weer te horen dat ik echt zijn grote liefde ben. Bedankt lieve Cassandra.




Ervaring van EM met paragnost Cassandra   Ervaring van EM met paragnost Cassandra   Ervaring van EM geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, je had gelijk. Je zag een omgeving met veel activiteiten en .ja. Het is een gezellig centrum en het voelt er zo heerlijk. Vandaag getekend en binnenkort lekker over met m'n spulletjes. Je had het gewoon goed. Het is ook altijd een plezier om met je te praten en ik wil je bedanken voor je steun en geduld. Dikke knuffels van Viki.




Ervaring van Viktoria met paragnost Cassandra   Ervaring van Viktoria met paragnost Cassandra   Ervaring van Viktoria geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve cassandra,
Sind enige maanden bel ik je op. Van in het begin af zei je me dat er een bericht naar me toe ging komen van mijn ex. Voet bij stuk hield je en hoe vaak ik je ook opbelde altijd rustig en kalm bleef je en ongelooflijk maar waar je had gelijk alweer, vandaag kwam het bericht. Je bent een topmedium.




Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Goed medium. Een van de toppers hier die blijft bij haar voorspellingen die veelal uitkomen. Voelt goed aan, pakt de energie erg goed op en vertelt duidelijk en rustig waar het op staat.
Dat is de reden waarom ik haar blijf bellen.




Ervaring van vaste beller met paragnost Cassandra   Ervaring van vaste beller met paragnost Cassandra   Ervaring van vaste beller geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, bedankt dat u er altijd voor mij bent geweest. Ook al liepen dingen anders dan verwacht, blijf ik u bellen en u blijft geduldig wat voor vraag ik ook stel. Bedankt voor alles.




Ervaring van S met paragnost Cassandra   Ervaring van S met paragnost Cassandra   Ervaring van S geplaatst op 25 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  You are not only my christmas present. but a once in a lifetime gift. Geen woorden voor hoe kostbaar je bent met je voelsprieten van goud. Ik ken je al een hele tijd, je helpt me iemand te worden die ik wil zijn ondanks de moeilijke weg die ik al heb moeten afleggen om hier te komen. Ik heb je op 24-12 opieuw mogen spreken. Spreken met jou is een cadeau wat iedereen zichzelf zou moeten geven.
Dank je wel voor ALLES xxx.




Ervaring van Annoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Annoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Annoniem geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Geslaagd voor mn examen voor de bank. Zoals jij zei. Dank je wel.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 20 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ik spreek u nu al geruime tijd en u bent heel oprecht in uw inzichten. En weer is er iets uitgekomen wat u eerder heeft voorspeld (nieuwjaarsfeest). U bent meer dan 5 sterren waard Cassandra. Zo fijn om met u te praten steeds weer.

Dank u wel Cassandra.

Liefs R.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 18 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Cassandra, you are the best,

Superrrrbedankt, jij bent en blijft een topper.
Zou iedereen aanraden om jou te bellen.
Jij bent goed in invoelen en je voorspellingen komen uit en mooie tools waar je wat aan hebt.

Grote knuffel

R.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, ik wil een groot compliment naar u toe maken. Ik heb u al maanden gebeld over diverse zaken, zoals liefde, financien en dergelijke.
Het prettige vind ik dat u consistent bent en de rode draad steeds terugkomt. Qua financien zat u diverse malen spot on. Dank u wel, lieve groet anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met paragnost Cassandra   Ervaring van Anonieme man met paragnost Cassandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Wauw. Top.
Je was de enige die de nagel op de kop sloeg dat mijn portemonnee gestolen was en dus niet op een verkeerde plaats was gelegd. Ook je beschrijving van de persoon komt overeen met de beelden op de camera. Super. Topmedium.
.




Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Echte een zuivere lieve goeie consulent. Je hoeft niks te zeggen en Cassandra weet hoe het zit. Echt mijn favoriet. Dikke knuffel. Tot snel. XXX Vic.




Ervaring van Viktoria met paragnost Cassandra   Ervaring van Viktoria met paragnost Cassandra   Ervaring van Viktoria geplaatst op 26 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ze is zo geduldig. Ik blijf maar vragen en ze heeft heel rustig antwoord. Ik hoop dat dit keer wel lukt, heb geen zin meer om te wachten. Het voelde zo goed die avond ,maar wil mezelf ook niet ophypen. Spannend.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Heel lieve en straffe madam in haar voorspellingen. Ik bel haar geregeld en altijd staat ze me geduldig te woord en geeft me bevestiging en inzichten.




Ervaring van Hey Meissie met paragnost Cassandra   Ervaring van Hey Meissie met paragnost Cassandra   Ervaring van Hey Meissie geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ik bel u iets langer dan een jaar en uiteindelijk heb ik mijn antwoord(u weet wel). Hij was allang met andere mensen bezig, maar ik herkende de signalen niet. Bedankt xx.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Schitterende vrouw ,ben benieuwd.




Ervaring van Sonia met paragnost Cassandra   Ervaring van Sonia met paragnost Cassandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, wat ben ik blij en dankbaar dat ik je vandaag weer heb gesproken. Heel veel dingen die ik voelde heb jij bevestigd en er viel niks negatiefs te vertellen, wat voor mij fijn was. Je nam de tijd en je hebt ervoor gezorgd dat ik me weer rustig voel. Zijn gevoel heb ik teruggegeven, ik heb Return to sender geluisterd. Bedankt voor ons fijne gesprek. Liefs.




Ervaring van Em met paragnost Cassandra   Ervaring van Em met paragnost Cassandra   Ervaring van Em geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-utrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden